Lees meer

Een frietje, ijsje of kroket: bij een dagje uit hoort een lekkere snack. Oók voor bezoekers met een glutenvrij dieet. Daarom kun je sinds dit seizoen glutenvrij eten in bij Jambo's Place in Apenheul.

Lees meer

Bij onze horecagelegenheid Jambo’s Place vind je sinds dit seizoen een assortiment met verschillende glutenvrije producten: frietjes, kroketten, frikandellen, zakjes mayonaise, ketchup en mosterd, poffertjes met poedersuiker en waterijs (waaronder ons biologische Tjonge ijsje). Op deze horecalocatie, met speeltuin én uitzicht op het gorilla-eiland, hebben we een deel van de keuken speciaal ‘glutenvrij’ ingericht.

Glutenvrije zone

Voor wie denkt: maar patat bevat toch helemaal geen gluten? Dat klopt. Maar we willen onze bezoekers kunnen garanderen dat onze glutenvrije producten ook écht glutenvrij zijn. 

Lees meer

Daarom gebruiken we een aparte frituur om alle glutenvrije snacks te bereiden, zodat we zogenaamde kruisbestuiving tegengaan.

Voor ieder wat wils

Wil je glutenvrij eten dan kan dat in Apenheul. Ook op andere allergieën zijn wij voorbereid. Onze horecamedewerkers werken met zogenaamde allergenenkaarten met daarop de 14 belangrijkste allergenen. Op basis van die kaarten kun je dus zelf bepalen welke product je wel of niet kunt eten.