Intro

Voorlezen prikkelt de fantasie. Hoe gaaf is het om te luisteren naar verhalen terwijl de doodshoofdaapjes om je heen klimmen en de orang-oetans stiekem meekijken?! Kom op donderdag 20 juli 2018 naar het voorleesavontuur in Apenheul. Tussen de apen lezen professionele voorlezers de leukste, spannendste en grappigste (apen)verhalen voor. Het voorleesavontuur is er voor alle kinderen, maar het leukst voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

Bestel hier je kaarten >>

Een avond vol verhalen

Tijdens het voorleesavontuur zitten onze professionele voorlezers op verschillende plekken in het park klaar om je de leukste en mooiste verhalen voor te lezen. Er is voor ieder wat wils: zowel voor jongere als oudere kinderen. Van tevoren krijg je een plattegrond mee waarop precies staat waar en wanneer je naar voorleesverhalen kunt luisteren.

Prijzen en kaarten

Entreekaarten voor het voorleesavontuur kosten € 7,50 per persoon (zowel voor kinderen vanaf 3 jaar als volwassenen). Bij binnenkomst ontvang je bovendien een bon waarmee je iets te drinken (koffie, thee of limonade) en iets lekkers kunt halen bij restaurant BigFood.

Goed om te weten

Apenheul is op deze avond geopend van 18.30 tot 21.00 uur. Houd er rekening mee dat onze horeca en souvenirshop gesloten is en je in het park dus geen consumpties of souvenirs kunt kopen.

Onbeperkt verse pizza

Wil je je avond helemaal speciaal maken? Kom dan onbeperkt pizza eten in ons pizza-restaurant La Coda. Voor slechts € 12,50 kun je onbeperkt genieten van versgebakken pizza’s (drankjes zijn voor eigen rekening). Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost het onbeperkt pizza eten maar € 6,50 p.p. Het pizza-restaurant bevindt zich op het terras van De St@art (langs de aanlooproute naar Apenheul) en is op 20 juli geopend van 16.30 tot 19.00 uur. Kaartjes voor het pizza-restaurant koop je hier.