Intro

Wie kent dat niet? Na een heerlijk dagje dierentuin de foto’s bekijken en dan ontdekken dat dieren op de foto’s altijd de verkeerde kant opkijken. Of dat de foto wel mooi is, maar de ogen te donker…

Lees meer

Dierenfotografie is een vak apart en het fotograferen van de beweeglijke apen in Apenheul vormt hierop geen uitzondering. Op vrijdag 27 september geeft internationaal bekend natuurfotograaf Jan Vermeer een fotografie-workshop in Apenheul.

Unieke oefenlocatie

In de prachtige natuur van Apenheul, een unieke oefenlocatie, leer je apen fotograferen en voorziet Jan Vermeer je van handige tips en bespreekt de gemaakte foto’s ter plekke met je.

De kosten voor deze bijzondere, compleet verzorgde dag zijn € 100,- p.p. De workshop gaat door bij een minimum aantal van 10 deelnemers.


Helaas hebben we deze fotoworkshop moeten annuleren wegens onvoldoende belangstelling. Heb je interesse om in de toekomst mee te doen aan een fotoworkshop in Apenheul? Stuur dan een e-mail naar office@apenheul.nl.

Dagvullend

Het dagvullende programma is inclusief entree Apenheul, ontvangst met koffie, thee en iets lekkers en een uitgebreide lunch.

Bovendien ontvangt iedere deelnemer een Apenheul seizoenkaart 2014, om nog regelmatig te kunnen oefenen in Apenheul. Wel dien je zelf voor een camera te zorgen en minimaal vertrouwd te zijn met onderwerpen als diafragma, scherptediepte en sluitertijd.