Intro

Van 20 t/m 29 september staat Nederland in het teken van fotografie tijdens de Fotoweek en Apenheul doet daar aan mee. De bijzondere apen en de prachtige natuur in ons park lenen zich tenslotte uitstekend voor het maken van de mooiste foto’s!

Fototips

Tijdens de Fotoweek ontvang je in Apenheul gratis een fotografie-flyer. In de flyer voorziet onze huisfotograaf je van handige tips die je helpen om prachtige foto’s te maken in Apenheul.

Fotowedstrijd

Was jij precies op het juiste moment op de juiste plek in Apenheul om een bijzondere foto te maken? Een grappige foto? Een aandoenlijke foto? Of een foto waar je gewoon heel trots op bent? Tijdens de Fotoweek starten we met een fotowedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

Fotografieworkshop

Op vrijdag 27 september geeft internationaal bekend natuurfotograaf Jan Vermeer een fotografieworkshop in Apenheul. Een dag lang neemt Vermeer de deelnemers mee op 'expeditie' door Apenheul. Dit dagvullende programma kost € 100,- p.p. en dat is inclusief toegang tot Apenheul, koffie/ thee en iets lekkers, een uitgebreide lunch en een Apenheul seizoenkaart 2014.

Helaas hebben we deze fotoworkshop moeten annuleren wegens onvoldoende belangstelling. Heb je interesse om in de toekomst mee te doen aan een fotoworkshop in Apenheul? Stuur dan een e-mail naar office@apenheul.nl.