Intro

In de meivakantie krijgen kinderen gratis het spot- en doeboekje, met iets lekkers aan het einde van hun bezoek. Dé gelegenheid om de bijzondere orang-oetans te leren kennen. En er zijn nog meer activiteiten in het park!

Voor het goede doel

Onze gidsen verzorgen in de meivakantie, van 27 april t/m 11 mei, leuke en leerzame activiteiten in het orang-oetan gebied. En het is voor het goede doel! De opbrengst gaat naar de EAZA-campagne. Daarmee helpen we een aantal zeer bedreigde dieren in Zuidoost-Azië.

Activiteiten

Dagelijks zijn onze gidsen van 12.30 tot 15.30 uur aanwezig in het vernieuwde orang-oetan gebied. Daar kan je van alles ontdekken en leren over ’foute souvenirs’ en de projecten die we steunen met het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Voor een kleine donatie mogen kinderen bovendien een prachtige button maken met hun favoriete aap erop. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de EAZA ‘Zuidoost-Azië’ campagne.

EAZA-campagne

EAZA is de Europese vereniging van dierentuinen. Samen met vele Europese dierentuinen zetten zij zich jaarlijks in voor het behoud van dieren en natuur wereldwijd. Net als vorig jaar staat ook 2013 in het teken van Zuidoost-Azië.

Om een bijdrage te leveren houden we diverse, leerzame activiteiten in het park. Kom naar Apenheul en ontdek zelf hoe bijzonder de dieren in Zuidoost-Azië zijn en hoe belangrijk het is om ze te beschermen.