Intro

Apenheul opent voor het eerst de deuren van de Kambizuri lodges ook in de wintermaanden. Daarmee geven we bedrijven de kans om hun collega’s of klanten te trakteren op een exclusief diner in een winters Apenheul.

Verrassend en uniek

Je hebt een fijne samenwerking gehad en daarvoor wil je je collega’s of klanten bedanken middels een heerlijk diner. Dat kan natuurlijk in een restaurant in de buurt… maar je kunt ook luxe dineren in Apenheul! Het is totaal anders, verrassend en écht uniek!

Luxe viergangendiner

De natuurlijke omgeving van Apenheul, de geur van de vuurkorven, de warmte van de openhaard en de prachtig gedekte tafels

Lees meer

zorgen voor een ongedwongen, gezellige en sfeer waarin je kunt genieten van een exclusief, luxe viergangendiner. Het diner is al mogelijk vanaf 20 personen en kost € 77,50 p.p. Deze prijs is inclusief locatiehuur, een viergangendiner, drankjes en parkeren.

Kom het zelf beleven!

Heb je interesse, wil je het menu ontvangen of meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling Evenementen via 055-3575700 of reserveringen@apenheul.nl.