Intro

Apenheul Evenementen biedt de unieke evenementenlocatie ‘De St@art’ elke maandag in 2017 gratis aan voor duurzame bedrijven. Tijdens deze zogenaamde ‘Green Mondays’ geven we bedrijven die (net als wij) aan een betere wereld werken een uniek podium om hun kennis te delen en hun boodschap over te brengen.

Bekijk hier de folder

Podium voor duurzaamheid

Apenheul staat voor duurzaamheid en natuurbehoud. Apenheul Evenementen wil organisaties met een soortgelijke missie stimuleren om hun boodschap over te brengen. Onze duurzame congres- en evenementenlocatie De St@art ligt in een natuurrijke omgeving en is met een prachtig dierenpark in de achtertuin een uniek, inspirerend en groen podium voor kleine en grote bedrijven.

Destaart 05

Arrangement

Duurzame bedrijven die het speciale Green Monday-arrangement (voor 4 of 8 uur, vanaf 20 personen) boeken kunnen kosteloos gebruikmaken van De St@art. De locatie is van alle gemakken voorzien en er staat een ervaren en professioneel team klaar om de evenementen perfect te laten verlopen.

Liefde voor de natuur

Sinds de oprichting van Apenheul streven we duurzaamheid en natuurbehoud na. De St@art is volledig CO2 neutraal en in heel Apenheul hanteren we een duurzaam inkoopbeleid. In het park zelf creëren we liefde en bewondering voor de natuur bij onze bezoekers. Tot slot zijn we betrokken bij natuurbehoudprojecten wereldwijd om apen in het wild en hun leefgebied te beschermen.