Intro

Starten met duurzaam ondernemen is niet moeilijk en levert veel op. Om bedrijven in de Stedendriehoek handvatten te geven écht aan de slag te gaan, organiseren we op woensdag 16 mei een speciaal congres in De St@art.

Lees meer

Tijdens het congres ‘Duurzaamheid is pure winst!’ zullen de eerste stappen en vele andere aspecten van duurzaamheid aan bod komen. We hopen met dit congres een zetje in de goede richting te geven. Juist voor die bedrijven die zich nog niet zo met dit thema bezighouden. Tijdens het congres zullen we inspireren, maar er is ook genoeg te beleven, te zien, te proeven en te doen.

Programma

We bieden in het programma podium aan aansprekende voorbeeldbedrijven uit Apeldoorn en omgeving. Om het duurzaam ondernemen naar een hoger plan te brengen zullen we na afloop de ruimte bieden aan het formeren van een Duurzame Ronde Tafel.

Hiermee gaan we zelf ook een commitment en een duurzame relatie aan met ondernemers uit de regio. Lees hier meer over het programma op 16 mei.

Waarom dit congres?

Apenheul directeur Coen de Ruiter vertelt hier waarom het wél logisch is dat een apenpark een congres over duurzaamheid organiseert.

Aanmelden

Je bent van harte welkom als je behoort tot de kleine tot middelgrote bedrijven uit de Stedendriehoek die nog niet (echt) gestart is met duurzaam ondernemen. Deelname aan het congres geschiedt via aanmelding. De inschrijftermijn start in april. Hou onze website in de gaten en zet het congres op 16 mei alvast in je agenda!

Geen doorgang

We hebben gemerkt dat 16 mei, de dag voor Hemelvaart, helaas niet zo’n goede datum is om een dergelijk evenement te organiseren. Daarom vindt het congres op deze datum geen doorgang.