Intro

Op dinsdag 12 juli bestaat Apenheul 45 jaar. Bovendien is het park verkozen tot het Leukste uitje van Nederland 2016. Genoeg reden voor een feestje! Er worden diverse activiteiten georganiseerd en bij een feestje hoort natuurlijk ook een traktatie. Op 12 juli krijgen alle kinderen die Apenheul bezoeken een gratis spotpakket. De apen worden natuurlijk ook verwend. Zij krijgen een smakelijke traktatie die uiteraard past in hun speciale dieet. 

Wie jarig is trakteert

Dankzij onze bezoekers zijn we uitgeroepen tot het Leukste uitje van Nederland. Als dank én om te vieren dat we jarig zijn trakteren we alle kinderen van 3 t/m 12 jaar die op 12 juli Apenheul bezoeken op een gratis loslopende apen spotpakket. Het spotpakket bestaat uit een coole rugzak met apen-spotboek, apen-krasmunt, verrekijker én pet. Zo wordt het apen spotten nog leuker! En aan het einde van hat park ligt er voor alle apenspotters een cadeautje klaar!

#leuksteuitje

Bezoek je Apenheul ook op 12 juli? Deel jouw Apenheul-foto(‘s) dan op Facebook, Instagram of Twitter met #leuksteuitje en maak kans op seizoenkaarten voor het hele gezin, 2 vrijkaarten of een gave apenknuffel!

45 jaar Apenheul

Onze gidsen verzorgen op onze verjaardag diverse activiteiten in het park. In het Madagaskargebied laten we beelden zien van de afgelopen 45 jaar. Wist je bijvoorbeeld dat dierverzorgers vroeger nog bij de gorilla’s op het eiland gingen? En dat slingeraap Pepi het langst van alle apen in Apenheul woont? Bij de gorilla’s, wolapen en slingerapen wordt verteld over de geschiedenis van deze dieren in Apenheul. En ook de gidsen zullen voor een leuk cadeautje zorgen…