Intro

Vanaf 9 april 2012 is Apenheul iedere werkdag om 20.00 uur te zien in Drukte in de Dierentuin op SBS 6. Na eerdere succesvolle seizoenen zendt SBS 6 een nieuwe reeks afleveringen uit van het programma.

Apensoap

Apenheul is daarin te zien met een eigen ‘apensoap’. Deze special soap gaat over het leven van de grootste groep doodshoofdaapjes ter wereld in een dierentuin. Nauwlettend volgt de camera welke spannende avonturen de aapjes beleven.

Bink en Toby

Wie wordt bijvoorbeeld de nieuwe leidster van de grote groep? En hoe vergaat het de nieuwe fokmannen Bink en Toby? Naast Apenheul wordt het leven van de dieren en de werkzaamheden van dierverzorgers gevolgd in Burgers’ Zoo, GaiaZOO, Diergaarde Blijdorp en DierenPark Amersfoort.

Elke werkdag

Door de samenwerking tussen de vijf grote parken is er zoveel interessant materiaal dat het programma in tegenstelling tot vorig jaar nu elke werkdag uitgezonden wordt. Drukte in de Dierentuin is vanaf maandag 19 maart elke werkdag om 20.00 uur te zien bij SBS 6. Vanaf 9 april zal de ‘apensoap’ van Apenheul te zien zijn.