Intro
Dinsdag 18 januari werd er heerlijk gedineerd in de foyer van De St@art van Apenheul. Ruim honderd mensen van 15 partnerorganisaties van Apenheul genoten met volle teugen. Van het eten, de ambiance en de verhalen. De nasmaak blijft ook goed: het diner heeft € 10.000 opgebracht voor het natuurbehoudfonds van Apenheul.
Lees meer
Directeur Coen de Ruiter heeft lange termijn relaties met partners hoog in het vaandel. "We willen relaties aangaan met onze bezoekers. Maar ook met onze partners. We doen dit vanuit de volle overtuiging dat intensieve relaties veel meer liefde, lol, energie en levensvreugde geven dan eenmalige contacten."
Lees meer
Blijkbaar denken de relaties van het Apeldoornse apenpark er net zo over: de tafelreserveringen vlogen eruit. Het was zelfs een beetje inschikken geblazen in de foyer. De gasten kregen de bijzondere avond meer voorgeschoteld dan eten. Diverse presentaties over de verschillende projecten van het natuurbehoudfonds passeerden de revue.
Lees meer

Natuurlijk mocht er ook worden gelachen. Contanze Melicharek, hoofd educatie Apenheul, verraste de aanwezigen en koos voor elk bedrijf een toepasselijke aapsoort.

Door het overweldigende succes wordt overwogen vaker een dergelijke speciale avond te organiseren, met als (h)eerlijke ingrediënten: passie, lol en liefde voor de natuur.