Intro

Deze zomer staat Apenheul helemaal in het teken van onderzoek. Van 15 juli t/m 27 augustus kun je tijdens de speciale onderzoekersweken zelf op onderzoek uitgaan tussen de apen! Steek je handen uit de mouwen en onderzoek apenpoep of ga mee met de onderzoekerstocht tussen de boomtoppen. De onderzoekersweken worden officieel geopend op zaterdag 15 juli door de twee kinderen die wij dit voorjaar selecteerden als VIP-onderzoekers. 

Activiteiten

Tijdens de onderzoekersweken valt er heel wat te ontdekken in Apenheul. Het avontuur start bij het onderzoekers-basiskamp, net na de entree. Hier kun je je gratis apenspotkaart ophalen zodat je geen aap hoeft te missen. Ook koop je hier de speciale apenspotpakketten met spulletjes die echte onderzoekers zeker nodig hebben.Verderop in het park mag je poep onderzoeken, mee met een onderzoekerstocht en zelf op onderzoek uit dankzij alle nieuwe, educatieve elementen in het park.

Ruime openingstijden

Van 15 juli t/m 27 augustus zijn we ook nog eens langer open dan normaal. Je kunt Apenheul dan van 9.00 tot maar liefst 18.00 uur bezoeken!

Korting

Kaartjes voor Apenheul zijn deze zomer extra voordelig. Bezoek je ons in juli en augustus en koop je je kaartjes via onze webwinkel? Dan kun je tot maar liefst € 7,50 korting per persoon verdienen. Bijvoorbeeld door vroeg of juist wat later op de dag naar Apenheul te komen. Let op: de korting geldt alleen online.

Onbeperkt pizza's eten

Trek gekregen na een lange dag apen spotten? Kom dan onbeperkt versgebakken pizza's eten in ons pizza-restaurant La Coda. Het restaurant is open op 15 en 16 juli en van 22 juli t/m 27 augustus vanaf 16.00 uur. Volwassenen betalen € 13,50 per persoon, kinderen slechts € 7,50. Kaartjes zijn te koop aan de deur of bij onze bezoekersreceptie.