Intro

Diervriendelijke frikandellen, versbelegde sandwiches van oerbrood, biologische smoothies, verse pasta’s… het zijn slechts voorbeelden van onze nieuwe producten. Ze zijn niet alleen om van te smullen, maar ook heel verantwoord!

Biologische smoothies

Stel je voor: genieten van het lentezonnetje op het nieuwe terras van Sandy’s Corner, met uitzicht op de eilanden van de orang-oetans. Wat past daar nu beter bij dan een heerlijke smoothie? Ze zijn biologisch en worden bovendien geserveerd in biologisch afbreekbare bekers, gemaakt van maïs. Heel verantwoord.

Biologische frietjes

Sinds 2012 serveren we biologische frietjes in Apenheul. Dit jaar gaan we een stapje verder. Niet alleen de frietjes zijn heel verantwoord, we gaan ze ook frituren in biologische frituurolie. Kom ze proeven!

Diervriendelijke frikandellen

Het was een wens van veel bezoekers in Apenheul: frikandellen in het assortiment. En daar voldoen we graag aan. Je kunt nu diervriendelijke frikandellen bestellen. Deze zijn geproduceerd met respect voor de dieren en oog voor hun welzijn. Lekker bij de biologische frietjes.

Oerbrood

Trek in een heerlijke, Hollandse sandwich? We serveren een flinke sandwich van biologisch oerbrood, die belegd wordt met verse producten. Lekker met een glas melk of Optimel drink.

Flinke trek?

Probeer één van onze verse pasta’s. Je kunt kiezen uit heerlijke bolognesesaus of een vegetarische tomatensaus met verse groenten. Heb je meer trek in een snelle, maar stevige hap? Kies dan voor Jambo’s menu, met een broodje hamburger, biologische frietjes en frisdrank naar keuze.