Intro

Het is de droom van velen: dierverzorger worden in een dierentuin. Maar voor slechts een aantal wordt deze droombaan werkelijkheid. Dit is jouw kans om in de huid willen kruipen van een dierverzorger!

Voor natuurbehoud

Wij bieden een uniek arrangement voor echte dieren(tuin)liefhebbers. Een complete dag vol exclusieve kijkjes achter de schermen, waarbij je nauw samenwerkt met de dierverzorgers van Apenheul. De opbrengst van het dagje dierverzorging gaat bovendien naar het Apenheul Natuurbehoudfonds!

Aan de slag

Steek je handen uit de mouwen, want je mag helpen met voer klaarmaken, voeren, schoonmaken én misschien wel assisteren tijdens de gorilla voederpresentatie! Je werkt samen met de dierverzorgers van de doodshoofdaapjes, halfapen, neusapen, gorilla’s… en helpt met alles wat tussendoor nog op je pad komt. Uiteraard wordt je voorzien van een heerlijke, uitgebreide lunch.

Prijs en data

Deze volledig verzorgde dag kost € 300,- voor één persoon. Wil je met twee personen een dagje meelopen, dan betaal je € 500,-. Deze prijzen zijn inclusief een heerlijke lunch in het park.

In 2013 kun je het arrangement boeken voor diverse woensdagen. Wil je weten welke data beschikbaar zijn in 2013? Kijk dan op het aanvraagformulier.