Intro

Het is een droom van velen: dierverzorger worden in een dierentuin. Maar voor slechts een aantal wordt deze droombaan werkelijkheid. Dit is jouw kans om in de huid te kruipen van een dierverzorger!

Lees meer

Apenheul biedt een uniek arrangement voor echte apen- en natuurliefhebbers: het dagje dierverzorging. Een complete dag vol exclusieve kijkjes achter de schermen, waarbij je nauw samenwerkt met de dierverzorgers van Apenheul. Bovendien gaat de opbrengst volledig naar het Apenheul Natuurbehoudfonds!

Aan de slag

Steek je handen uit de mouwen, want je mag helpen met voer klaarmaken, voeren, schoonmaken én misschien wel assisteren tijdens één van de voederpresentaties. Je werkt samen met de dierverzorgers van de doodshoofdaapjes, halfapen, gorilla’s… en helpt met alles wat tussendoor nog op je pad komt. Ook staat er een heerlijke, uitgebreide lunch voor je klaar.

Prijs

Deze volledig verzorgde dag kost € 275,- per persoon (inclusief lunch en verrassing voor mee naar huis). Een hoog bedrag, maar besef wel dat dit een dag is om nooit te vergeten. Bovendien gaat dit volledige bedrag naar het Apenheul Natuurbehoudfonds!

Data

In 2015 kan je het dagje dierverzorging boeken voor verschillende woensdagen en donderdagen. De dag start om 10.30 uur en is om 17.15 uur afgelopen. Je kan het arrangement voor maximaal 2 personen per dag boeken. Heb je alleen geboekt, dan kan het zijn dat er een tweede persoon meeloopt.

Bekijk in onze webwinkel welke data beschikbaar zijn en bestel je tickets voor het dagje dierverzorging.