Intro

In de souvenirshop van Apenheul zijn sinds dit seizoen een aantal bijzondere producten te koop: souvenirs die gemaakt zijn van gerecyclede aapvrije tassen! Deze originele en authentieke producten zijn het resultaat van onze bijzondere samenwerking met Stichting Da Capo uit Apeldoorn.

Creatief met tassen

Stichting Da Capo biedt Apeldoornse migrantenvrouwen de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de samenleving én zichzelf te blijven ontwikkelen. De samenwerking met Apenheul is ontstaan door onze oude, aapvrije tassen aan de stichting te doneren. De vrouwen van Da Capo hebben deze tassen – die bezoekers meekrijgen tijdens hun bezoek aan Apenheul - vervolgens gerecycled tot allerlei leuke en originele Apenheul souvenirs, zoals tasjes, mandjes, etuis en sleutelhangers.

Trots

We zijn trots op de samenwerking met Stichting Da Capo. We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en deze samenwerking is daar een mooi voorbeeld van. Bovendien past het recyclen van producten helemaal bij duurzaam ondernemen waar Apenheul voor staat. Breng je dus binnenkort een bezoek aan Apenheul, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de souvenirshop aan het einde van het park.