Intro

De burgemeester van Apeldoorn, Fred de Graaf, bood een speciale groentetaart aan de gorilla's aan ter ere van de geboortegolf, het nieuwe seizoen van Apenheul met 40-jarig bestaan en de speciale burenactie voor alle inwoners van de gemeente Apeldoorn.

Seizoen van start

Woensdag 30 maart opende het Apeldoornse apenpark om 10.00 u weer de poorten. De eerste bezoekers stonden al te popelen bij de poort. Om de vernieuwingen en het jonge grut te kunnen bewonderen. Waarbij de gorillababy's wel erg favoriet zijn. De burgemeester ging hen voor.

Burenactie

Burgemeester De Graaf is blij verrast over het nieuws van de gorillababy's. "Dit is geweldig nieuws voor Apenheul en Apeldoorn. Niet eerder zijn er zoveel gorillababy's geboren in een dierentuin, de geboortegolf is daarom extra speciaal." De burenactie beveelt de burgemeester van harte aan.

Lees meer

 

"Iedereen moet weten hoe bijzonder Apenheul is en ik zou dan dan ook willen zeggen: ga eens op kraambezoek. Juist nu is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen en met een seizoenkaart kunt u bij wijze van spreken het opgroeien van de gorillababy's van dag tot dag volgen."