Intro

Sinds 2012 worden er in Apenheul biofrites geserveerd. Deze biologische patat bereiden we sinds deze maand ook nog eens in biologische frituurolie.

Lees meer
Apenheul heeft een voortrekkersrol gespeeld in de ontwikkeling van de biologische frituurolie. De olie is op ons verzoek door Remia geproduceerd. Het is weer een flinke stap naar een diervriendelijk, biologisch en verantwoord assortiment.
Samenwerking

We stimuleren onze leveranciers duurzame producten te ontwikkelen die nog niet verkrijgbaar zijn en hebben daardoor al een keur aan biologische producten. Is een product niet verkrijgbaar, dan zoeken we een leverancier die het wil en kan ontwikkelen.

Op ons verzoek is Remia daarom de biologische frituurolie gaan produceren, waardoor onze frites volledig biologisch zijn. Uiteraard geserveerd met biologische mayonaise en ketchup.

Verduurzaming

We dragen ons steentje bij aan een betere wereld door te kiezen voor duurzaamheid. We kiezen voor FSC-hout, onze vergader- en congreslocatie De St@art is CO2-neutraal en er wordt zuinig omgegaan met energie.

In onze restaurants, kiosken en catering zetten we grote stappen naar een natuur- en diervriendelijk assortiment. Nu dus ook met 100% biologische frites. We serveren de producten bovendien in broodzakjes en bekers die biologisch afbreekbaar zijn.