Intro

Bij onze horeca bieden we diverse vers belegde broodjes, lekkere snacks en uitgebreide lunches. In de maand september zal daar een broodje aan toegevoegd worden. Onze Facebook-vrienden mogen bepalen welk broodje dat wordt! We geven veel prijzen weg, waaronder seizoenkaarten 2017 voor het hele gezin en € 50,- om te besteden in Apenheul.

Stuur jouw idee(ën) in

Heb jij een leuk, lekker of origineel idee voor het broodje van de maand september? Stuur deze dan uiterlijk 10 augustus in door een reactie te plaatsen op onze Facebook-pagina.

Beoordeling

Een deskundige jury* bepaalt welke drie broodjes doorgaan naar de volgende ronde. De broodjes worden beoordeeld op originaliteit en smaak, maar we houden ook rekening met een aantal praktische zaken:

  • De producten moeten leverbaar zijn via onze leverancier, rekening houdende met de inkoopprijs.
  • Het broodje moet koud bereid kunnen worden.
  • Het bereiden mag niet te moeilijk zijn en niet teveel tijd in beslag nemen.
  • Het broodje moet een aanvulling zijn op ons huidige assortiment.
  • Aan broodjes waarvan de inhoud niet specifiek beschreven zijn geven wij onze eigen interpretatie.
Stem op de top 3

De bedenkers van de top 3 krijgen een seizoenkaart voor 2017. Van 18 t/m 29 augustus kan er op onze Facebook-pagina gestemd worden op de top 3. Onder alle stemmers verloten we 2x 4 vrijkaarten voor Apenheul. Het broodje met de meeste stemmen wint en de bedenker daarvan krijgt seizoenkaarten voor het hele gezin én € 50,- om te besteden in Apenheul.

Maandaanbieding

Voor seizoenkaarthouders is het broodje van de maand september extra voordelig. Op vertoon van hun seizoenkaart ontvangen ze 50% korting op het broodje.

* De jury bestaat uit vier Apenheul-medewerkers uit onze horeca (2), dierverzorging en van kantoor.