Intro

Dat was het dan, sinds gisteren is Apenheul weer gesloten voor de winterperiode. Wij kijken terug op een succesvol seizoen. Maar liefst 581.000 bezoekers brachten het afgelopen jaar een bezoek aan Apenheul. Bedankt allemaal voor jullie komst!

Lees meer

Bij Apenheul doen we er alles aan om onze gasten een uniek dagje uit te bieden. Het afgelopen jaar werden wij soms overvallen door de drukte. Daarom hebben we verschillende maatregelen genomen om elke bezoeker toch een fijne dag tussen de apen te bezorgen.

Nieuwe plannen voor 2015

Volgend jaar proberen we de bezoekersstromen beter te spreiden over de dag. Ook zullen we bezoekers stimuleren om buiten het hoogseizoen een bezoek aan Apenheul te brengen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van deze maatregelen!

Lees meer

Tijdens de winterperiode zitten we dus niet stil. Dan gaan we aan de slag met al onze nieuwe plannen voor het volgende seizoen. En we kunnen alvast verklappen dat er ook volgend jaar weer heel veel (nieuws) valt  te ontdekken in Apenheul! Wil je dat allemaal niet missen? Bestel dan alvast je seizoenkaart 2015 in onze webwinkel. Hopelijk tot volgend jaar!