Intro

Speciaal voor seizoenkaarthouders is Apenheul op vrijdag 20 september tot in de late uurtjes geopend. Een bijzonder moment om de dieren te bezoeken, die zich opmaken voor de avond.

Lees meer

Je wordt ontvangen in onze duurzame vergader- en congreslocatie De St@art met koffie, thee en iets lekkers. Met een vrolijke knipoog vertellen we je iets over het avondritueel van apen. Vervolgens mag je dit met eigen ogen aanschouwen; een bijzonder moment dat je niet wilt missen!

Avondritueel

Onder begeleiding van onze enthousiaste, gespecialiseerde gidsen bezoek je onder andere de doodshoofdaapjes, bonobo’s, orang-oetans en gorilla’s. Maar je mag ook een kijkje nemen bij de neusapen en op het Apenboompad! Ondertussen vertellen de gidsen de leukste en meest interessante weetjes over de dieren en hun avondritueel.

Aanmelden

Deze bijzondere avond is op vrijdag 20 september van 19.00 tot 22.00 uur en start in De St@art van Apenheul. Toegang is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders die  zich vooraf aangemeld hebben via het aanmeldformulier. Kaartjes voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kosten € 7,50 per persoon. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen € 10,-. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol = vol.