Intro

Welke apen houden wel van een avond(uurtje)? Hoe speur je vleermuizen op in het pikkedonker? En welke nachtvlinders kun je in je eigen tuin tegenkomen? Op zaterdag 13 augustus, tussen 18.30 en 23.00 uur, ontdek je het zelf.

Lees meer

Op deze bijzondere zomeravond staat gespecialiseerde begeleiding klaar voor een bijzondere wandeling door Apenheul. Deskundige gidsen vertellen je graag over hun bijzondere ervaringen met de apen. Uiteraard breng je ook een bezoek aan onze apen. Zodra het donker wordt, gaan we op zoek naar vleermuizen en lokken we (op diervriendelijke wijze) nachtvlinders naar het licht.

Ape Campaign

De kosten voor het avondprogramma in Apenheul op 13 augustus zijn € 15,- per persoon. Seizoenkaarthouders van Apenheul betalen slechts € 10,- per persoon. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de Ape Campaign.

Aanmelden

Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk, het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Aanmelden kan tot 11 augustus via de e-mail naar avondopapenheul@gmail.com, onder vermelding van ‘avond 13 augustus’. Meld in je e-mail het aantal personen waarmee je Apenheul zaterdagavond 13 augustus bezoekt en de leeftijd van eventueel deelnemende kinderen.

Let op! Vergeet op deze avond je zaklantaarn niet mee te nemen!