Intro

Speciaal voor seizoenkaarthouders is Apenheul op zaterdag 19 juli en zaterdag 23 augustus tot in de late uurtjes geopend. Een bijzonder moment om de dieren te bezoeken, die zich opmaken voor de nacht.

Lees meer

Je wordt ontvangen in De St@art van Apenheul met koffie, thee en iets lekkers. Met een vrolijke knipoog houden we een korte lezing in ons auditorium. Vervolgens mag je de dieren bezoeken in het avondlicht; een bijzonder moment dat je niet wilt missen!

Avondje Apenheul

Onder begeleiding van onze enthousiaste, gespecialiseerde gidsen bezoek je onder andere de doodshoofdaapjes, bonobo’s, orang-oetans en gorilla’s. Maar je mag ook een kijkje nemen bij de neusapen en op het Apenboompad! Ondertussen vertellen de gidsen de leukste en meest interessante weetjes over de dieren en hun avondritueel.

Kaarten alleen online te koop

Deze bijzondere avond is op zaterdag 19 juli en zaterdag 23 augustus van 19.00 tot 22.00 uur en start in De St@art van Apenheul. Toegang is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders die vooraf hier hun entreekaart hebben aangeschaft. Kaartjes zijn te koop voor € 10,- p.p. en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een lezing en een rondleiding door Apenheul. Een deel van de opbrengst gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.