Intro

Speciaal voor seizoenkaarthouders is Apenheul op zaterdag 6 en zaterdag 27 augustus 2016 tot in de late uurtjes geopend. Een bijzonder moment om de dieren te bezoeken, die zich opmaken voor de nacht.

Koop hier je tickets voor het Avondje Apenheul

Je wordt ontvangen in De St@art van Apenheul met koffie, thee en iets lekkers. Zoölogisch directeur Frank Rietkerk zal de avond starten met een korte presentatie over zijn bijzondere reis naar ons koffie-project in Peru. Vervolgens bezoek je een aantal dieren in het avondlicht; een bijzonder moment dat je niet wilt missen!

Avondje Apenheul

Onder begeleiding van onze enthousiaste, gespecialiseerde gidsen bezoek je onder andere de bonobo’s, orang-oetans en gorilla’s. Maar je mag ook een kijkje nemen bij de dwergapen en de roodkruinmangabeys! Ondertussen vertellen de gidsen de leukste en meest interessante weetjes over de dieren en hun avondritueel.

Kaarten online te koop

Deze bijzondere avond is op zaterdag 6 en zaterdag 27 augustus 2016 van 19.00 tot 22.00 uur en start in De St@art van Apenheul. Toegang is mogelijk voor seizoenkaarthouders en maximaal 1 introducee, tegen inlevering van tickets die vooraf zijn aangeschaft in onze webwinkel. Kaartjes zijn te koop voor € 10,- p.p. en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een lezing en een rondleiding door Apenheul. De opbrengst van deze avond gaat naar ons eigen koffie-project in Peru.