Intro
We zijn maanden bezig geweest om een officieel wereldrecord in de wacht te slepen. Deze week kwam het positieve bericht én het officiële certificaat binnen van Guinness Book of Records dat het is gelukt!
Het Grootste Verjaardagsfeest
Op 4 juli 2012 hebben we de meeste mensen bij elkaar gebracht die op dezelfde dag jaren waren. Dit verjaardagsfeest, met 228 mensen die op 4 juli jarig waren, werd gehouden ter ere van de vier gorillababy’s die dit jaar allemaal 1 jaar zijn geworden!
Certificaat

Voor zoölogisch directeur Frank Rietkerk was het helemaal speciaal: hij was behalve gastheer één van de jarigen op het feestje. Rietkerk heeft dan ook het certificaat van het Guinness Book of Records in ontvangst mogen nemen. Of Apenheul ook een plaatsje krijgt in het boek is nog niet bekend.

Gorilla Babyboom

We wilden met het Grootste Verjaardagsfeest zoveel mogelijk jarigen én de gorillapeuters in het zonnetje zetten. Onze gorillagroep is wereldwijd bekend vanwege de grootte van de groep. Er werden vorig jaar maar liefst 5 gorillababy’s geboren. Een recordaantal!

Lees meer

Certificaat Guinness Book of Records