Intro

Apenheul organiseert samen met RetailMatch Group het seminar ‘ApetRots op je winkel’. Wanneer heb jij voor het laatst een klant gevlooid? De winkelvloer als apenrots; een seminar over sociaal gedrag op de winkelvloer.

Lees meer

Op de apenrots wordt gehandeld. Gehandeld in aandacht. Gekletst, geflirt en gespeeld. Zo ook op de winkelvloer. Het doel is hetzelfde: overleven. Daarbij hangt veel af van de manier waarop individuen met elkaar samenleven en samenwerken.

Lees meer

Tijdens dit interactieve seminar zoomt retailspecialist Ad van Beek samen met het publiek in op het moment waarop klanten en verkopers elkaar ontmoeten. Je maakt kennis met de succesvol gebleken principes die leiden tot meer omzet.

Ook het winkelteam als sociale groep wordt onder de loep genomen. Kijken naar het sociale gedrag van onze naaste verwanten, houd je hierbij een spiegel voor met betrekking tot je eigen sociale oergedrag. Inspirerende verhalen, bijzondere ontmoetingen met apen. Confronterend, inzichtelijk, spelenderwijs leren van elkaar.

Lees meer

Wat is het effect van jouw houding en gedrag op dat van klanten en collega’s? Wat kunnen apen je hierover leren?

Welke aap schuilt er in jou? Welke apenstreken kun jij uithalen om meer omzet te maken?

Leer handelen in aandacht zoals apen dat doen en ontdek welke omzet dát oplevert…

In samenwerking met Apenheul, een dag om nooit meer te vergeten! Schrijf je snel in via de site www.apetrotsop.nl.