Intro

We zijn trots op Apenheul en willen dat iedereen daarvan kan genieten. Daarom zijn we een aantal samenwerkingen aangegaan met Apeldoornse organisaties uit verschillende lagen van de samenleving. Van jong tot oud betrekken we Apeldoorners meer bij ons park. Onder andere cliënten van de voedselbank en leerlingen van Apeldoornse basisscholen profiteren van de samenwerking.

Toch een dagje uit

Inwoners van de gemeente Apeldoorn die in aanmerking komen voor de voedselbank ontvangen van ons een gratis entreekaart! Zo krijgen ook mensen voor wie een dagje Apenheul financieel niet is weggelegd de kans ons prachtige park te bezoeken.

Daarnaast willen we de jeugd meer betrekken bij Apenheul. Jaarlijks mogen alle groepen zes van Apeldoornse basisscholen ons park gratis bezoeken. Natuurlijk krijgt dit bezoek wel een educatief tintje door het te combineren met het gemeenteprogramma ‘Jongeren op gezond gewicht’. Zo kunnen leerlingen veel leren van onze apen, ook als het gaat om eten en bewegen.

Welkom in Apeldoorn

Verder heten we mensen die naar de gemeente Apeldoorn verhuizen van harte welkom. Elke nieuwe inwoner van de gemeente ontvangt bij wijze van welkomstcadeau een seizoenkaart voor Apenheul. Vanaf 1 september 2015 ontvangen nieuwe inwoners een voucher waarmee zij de seizoenkaart in Apenheul kunnen ophalen.

Ook de zakelijke markt zal in de toekomst profiteren van onze zakelijke faciliteiten. We willen onze duurzame congreslocatie De St@art beschikbaar stellen als platform voor Apeldoornse (netwerk)bijeenkomsten. Zo kunnen we onze liefde voor de natuur met verschillende doelgroepen delen.