Intro

In de week van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Als echte, Apeldoornse organisatie willen we natuurlijk niet achterblijven en graag een bijdrage leveren aan het goede doel. Daarom hebben wij een uniek arrangement aangeboden aan de veiling van Serious Request: ‘Exclusief dineren in een winters Apenheul mét bezoek aan orang-oetanbaby Indah’!

Voor het goede doel

Ieder jaar organiseert Serious Request een veiling waar unieke items geveild worden. De opbrengst hiervan gaat naar Serious Request. Dit jaar kan ieder die wil bieden op een uniek item van Apenheul: een exclusief viergangendiner mét een bezoek aan orang-oetanbaby Indah. Het arrangement is bedoeld voor maximaal 25 personen. Bieden kan via de veilingpagina van Serious Request.

Over het arrangement

We veilen een unieke avond in Apenheul op een datum in overleg in de maanden januari, februari of maart 2018. Je wordt om half 5 ontvangen en brengt dan eerst een bezoek aan de orang-oetans in Apenheul, waaronder de pasgeboren orang-oetanbaby Indah. Hierna word je feestelijk ontvangen met een glas bubbels bij onze sfeervolle evenementenlocatie ‘Kambizuri’ middenin Apenheul. Voordat je aan tafel gaat kun je met onze speciale Apentest zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt. Vervolgens geniet je van een heerlijk, luxe viergangendiner inclusief drankjes.

Bied je mee?