Intro

Vanaf maandag 9 april 2012 zijn we iedere werkdag te zien in Drukte in de Dierentuin op SBS 6. In het tv-programma krijgen onze doodshoofdaapjes een eigen soap: Apenstreken.

Apenstreken

Deze speciale soap gaat over het leven van de grootste groep doodshoofdaapjes ter wereld in een dierentuin. Nauwlettend volgt de camera welke spannende avonturen de aapjes beleven.

Maandag in de uitzending

In de uitzending van maandag raakt doodshoofdaapje Dame haar baby kwijt in het grote apenbos. De baby roept om het hardst en durft niet uit de boom te komen. Zal het stel elkaar terugvinden? Je ziet het maandag 9 april tussen 20.00 en 20.30 uur in Drukte in de Dierentuin.

Bink, Toby en de rest

In de aankomende afleveringen wordt ook duidelijk wie de nieuwe leidster van de grote groep doodshoofdaapjes wordt.

Lees meer

De nieuwe fokmannen Bink en Toby worden op de voet gevolgd in hun avonturen tussen de dominante vrouwen. En boefjes Tjonge en Sarien zullen weer apenstreken uithalen in het apenbos.

Samenwerking

Naast de perikelen in Apenheul zijn in Drukte in de Dierentuin ook de dieren en de werkzaamheden van de dierverzorgers van GaiaZOO, DierenPark Amersfoort, Burgers' Zoo en Diergaarde Blijdorp te zien. Door deze samenwerking is er zoveel interessant materiaal dat het programma, in tegenstelling tot vorig jaar, nu elke werkdag uitgezonden wordt.

Lees hier meer over Apenstreken.