Intro

De weersvoorspelling tijdens de Pinksterdagen (zondag 20 en maandag 21 mei) ziet er goed uit. We verwachten dan ook dat het druk wordt in Apenheul. Daarom zijn we op deze dagen langer open: van 9.00 tot 18.00 uur. Wil je de drukte vermijden? Dan adviseren we je om vroeg of juist wat later op de dag naar ons park te komen.

Verwachte drukte

Vanwege de verwachte drukte in het park, hebben we een aantal acties ondernomen:

  • We hebben onze openingstijden verruimd. We zijn open van 9.00 tot 18.00 uur (in plaats van van 10.00 tot 17.00 uur).
  • Op beide Pinksterdagen is er om 15.30 uur een extra gorillavoedering in het park. Zo hoef je dit hoogtepunt niet te missen als je bijvoorbeeld wat later naar Apenheul komt.
  • We zorgen voor extra parkeergelegenheid. De medewerkers van de organisatie Accres (die al onze parkeerplaatsen beheert) zullen het verkeer in zo goed mogelijke banen leiden.
Tips om drukte te vermijden
  • Op de homepage van onze website vind je een druktemeter. Deze geeft een actuele indicatie van de (verwachte) drukte in het park.
  • We adviseren je om op tijd of juist wat later op de dag naar Apenheul te komen. We zien bijvoorbeeld dat het vanaf 14.00 uur relatief rustig is in het park. Dan heb je nog tijd genoeg om een bezoek te brengen aan alle apen!