Intro

Energie die in Apenheul gebruikt wordt, is sinds kort afkomstig van Pure Energie; de groenste energieleverancier van Nederland. Duurzaam ondernemen is een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering en natuurbehoud staat hoog in ons vaandel. Samen met partners als Pure Energie geven we invulling aan deze strategie.

Samen hetzelfde ideaal

“De keuze voor Pure Energie is vooral omdat zij met ons hetzelfde ideaal delen van een meer duurzame wereld”, licht Apenheul-directeur Coen de Ruiter toe. “Een wereld die niet wordt uitgeput door menselijk handelen en die evenveel kansen blijft bieden voor toekomstige generaties mensen en dieren als voor de onze.”

Stroom van dichtbij

Pure Energie biedt een heldere verbinding tussen groene stroomopwekking en de gebruiker. Apenheul neemt stroom af die door de wind wordt opgewekt in het Groene Hart. Die stroom is echt groen en komt ook nog eens van heel dichtbij.

Klantendag

Om apen en de natuur dichtbij de klanten van Pure Energie te brengen, werd de klantendag van de energieleverancier onlangs gehouden in Apenheul. Ruim 800 klanten brachten een bezoek aan ons park.