Intro

We zijn genomineerd als Leukste uitje van Nederland 2017! Daar zijn we enorm trots op en we zouden deze titel héél graag winnen. Draag jij Apenheul een warm hart toe? Stem dan op Apenheul als Leukste uitje van Nederland!

Het leukste uitje

Apenheul won deze verkiezing in 2016. En dat is niet voor niets. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen helemaal los tussen de bezoekers. Een ervaring om nooit te vergeten!

Bovendien hebben we ons park in de afgelopen jaren nog leuker gemaakt. In Jambo’s Wereld leer je de gorilla’s pas écht goed kennen. Je kan zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt in het Na-aaphuis. Je beleeft het regenwoud en ontmoet zijn bijzondere inwoners op het vernieuwde Apenboompad.

Lees meer

Je ontmoet ook veel nieuwe apensoorten en veel apenbaby’s in Apenheul. We zullen blijven vernieuwen om jou als bezoeker het leukste dagje uit te bezorgen en onze liefde voor de natuur met je te delen.

ANWB verkiezing

Ieder jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing van het Leukste uitje van Nederland. Dit jaar zijn 29 uitjes genomineerd om deze titel te winnen en Apenheul is daar één van! Stemmen kan t/m 15 december 2016 op ANWB.nl. Begin januari worden de winnaars bekend gemaakt.