Intro

Wij zijn dit jaar op de derde plek geëindigd in de Zoover top 10 van Beste dierenparken.

Lees meer

Bezoekers van Zoover waarderen ons park gemiddeld met een 8.47, wat zorgde voor de stijging van plek 5 vorig jaar, tot de derde plaats in 2014.

Adembenemende dierentuin

Uit beoordelingen op de site blijkt dat onze bezoekers vooral de prachtige natuur en de loslopende apen erg waarderen. Armand Jeurissen noemt Apenheul zelfs een ‘adembenemende dierentuin’: ”Apenheul is zo mooi en natuurlijk ingericht dat je echt het idee hebt dat de apen in hun natuurlijke leefomgeving rondlopen.” Een andere bezoeker zegt: “Waar kan je nu nog deze apen van zo dichtbij zien? Precies, in Apenheul!”

Publieksprijs

Omdat de top 10 gebaseerd is op de beoordelingen op Zoover, mag je met recht spreken over een publieksprijs. Onze algemeen directeur Coen de Ruiter is dan ook erg blij met de plek in de top3: “We doen er alles aan om onze gasten een unieke ervaring te bieden. De loslopende apen in een natuurlijke omgeving zijn hopelijk onvergetelijk. Onze bezoekers bevestigen dat gelukkig met hun positieve beoordelingen op Zoover. Wij zijn erg trots op deze waardering!”