Intro

We gaan de winter tegemoet. Vanaf 31 oktober is Apenheul daarom weer gesloten voor publiek. We kijken terug op een fantastisch seizoen met mooie gebeurtenissen.

Lees meer

De komst van de neusapen en de geboorte van een recordaantal gorillababy’s waren echte hoogtepunten. Maar we zijn ook apetrots op het wereldrecord dat we vestigden met het grootste kraamfeest ooit en natuurlijk ons 40-jarig jubileum.

Bedankt!

We willen iedereen die ons bezocht heeft, ons gevolgd of met ons meegedacht heeft enorm bedanken. Zonder jullie hadden we niet zo’n mooi Apenheul-seizoen kunnen beleven.

De komende maanden zullen we hard werken om het park nog mooier te maken, zodat jevolgend jaar nóg meer kunt genieten van de apen en andere dieren in Apenheul.

 

Een mooi jaar

Vanaf 28 maart 2012 ben je weer van harte welkom om een bezoek te brengen aan Apenheul. Een aanrader, want ook 2012 belooft een mooi jaar te worden.

Baby’s zijn leuk, maar nu de gorillababy’s peuters worden zijn ze nog leuker. Een fantastische periode in een gorillaleven om te zien!