Intro

De winter staat voor de deur en dus is Apenheul weer gesloten voor publiek. Een rustige ‘winterslaap’ belooft het niet te worden. De werkzaamheden in en rond het dierenpark gaan gewoon door. En zakelijke arrangementen kunnen ook in de winter geboekt worden.

Lees meer

2012 stond in het teken van ons wereldrecord voor het Grootste Verjaardagsfeest, ter ere van de eerste verjaardag van de gorilla-ukkies. Maar ook van het bijzondere arrangement ‘Dagje Dierverzorging’, een nieuw nachtapenverblijf, vele kinderactiviteiten en het behalen van maar liefst drie keer de tweede prijs in de Zoo Awards, waaronder de Award voor Beste Dierentuin.

Winter 2012/2013

Deze winter zal onze Technische Dienst het nodige onderhoud plegen en worden nieuwe projecten opgestart. Wil je op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt deze winter? Volg ons dan op Facebook en Twitter en mis ook in de winter niets van Apenheul.

Arrangementen

Zakelijke arrangementen zijn het hele jaar mogelijk. Je kunt een arrangement boeken in onze vergader- en congreslocatie De St@art, maar ook in het park. Bijvoorbeeld in de Kambizuri tenten, met zicht op het eiland van de gorilla’s. De tenten zijn voorzien van alle gemakken van deze tijd en ook in de winter zeer geschikt om groepen te ontvangen.

Vroegboekactie

Heb je nu al zin om Apenheul weer te bezoeken? Nog t/m 31 oktober kun je de Apenheul seizoenkaart 2013 voor maar € 19,50 kopen in onze webwinkel. Met de seizoenkaart krijg je onbeperkt toegang tot Apenheul van 25 maart t/m 27 oktober 2013, maar ook 50% korting op vier andere dierenparken, 20% korting in onze souvenirshop en 50% korting voor vier vrienden. Dat is heel veel voordeel voor de prijs van maar één entreekaartje!

Openingstijden 2013

Apenheul is in 2013 van 25 maart t/m 27 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de maanden juli en augustus zijn we tot 18.00 uur geopend.