Intro

In 2011 bestaat Apenheul 40 jaar! Om dat te vieren trakteert de dierentuin zijn buren op een hoge korting. Alle inwoners van de gemeente Apeldoorn ontvangen in 2011 € 10,- korting op de seizoenkaart van Apenheul.

Lees meer

Leer je eigen achtertuin kennen

Coen de Ruiter, directeur van Apenheul, licht de actie toe: "In 2011 valt er nogal wat te vieren in ons park. We bestaan 40 jaar en onze gorillaman Jambo wordt maar liefst vijf keer vader. Een unicum voor dierentuinen wereldwijd. Daar mogen alle inwoners van de gemeente Apeldoorn trots op zijn!"

Lees meer

€10,- korting op seizoenkaart

Op vertoon van een geldig bewijs met adresgegevens bij de entree van Apenheul ontvangen álle inwoners van de gemeente Apeldoorn € 10,- korting op de seizoenkaart voor 2011. Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar betalen dus slechts € 29,-. En een seizoenkaart voor kinderen van 3 t/m 9 jaar kost voor Apeldoorners maar € 19,-.

Lees meer

Extra voordelen

De Apenheul seizoenkaart geeft ook 50% korting op de entree van Diergaarde Blijdorp, Artis en Dierenpark Amersfoort, en eenmaal gratis entree voor GaiaPark Kerkrade Zoo. Bovendien ontvangen seizoenkaarthouders iedere maand aantrekkelijke voordelen en kortingen te besteden in Apenheul.